Svar på kommentaren i förra inlägget...

Till dig som anonym kommenterade mitt förra inlägg. Jag har gjort dessa avdrag innan o de är helt lagliga. Det är därför de finns. Skattemyndigheterna deklarerar man hos och försäkringsbedrägeri har med försäkringar att göra. Alltså vet du uppenbarligen inte vad du pratar om.
Din tanke var kanske god men ta reda på lite mer fakta innan du anklagar mig aför att göra olagliga saker.

Trött...såååå trött!

Idag har jag varit o fått mina första dagar på det nya jobbet. Jag ska jobba ons, tors, fre nästa vecka.
Det ska bli kul.
Jag har även haft så roligt att jag har gått till Skaraborgs sparbank och fått ett batteri till Joahns internetdosa. Till min fick jag köpa ett. "det är bara våra egna kunder som får gratis batterier" Hagga! Jag har ju Swedbank men nä, detta är en fristående bank. Jag får väl byta bankjävel då! När jag skrivit mig här.

Jag kom på att så länge jag fortfarande står skriven i Gbg så får jag dra av 100:-/dag i 90 dagar, därefter 60:-/dag tror jag det var, när jag deklarerar. "Arbete på annan ort" kallas det. Man tackar.
Jag kan även dra av för dubbelt boende. Det vet jag inte hur mycket man får men jag vet att man får dra av det i alla fall. Ska kolla upp det lite närmre.'

I helgen bär det av hemmåt Slöddertälje. Min underbara mormor fyller år!!!! Det blir kul att träffa familjen igen. Kära mormor, Kusinerna, Uffe, Ninni, Mamma,  Jörgen, Pelle o Joel. Jag vet inte om Joel ska med men det får vi väl se. Hoppas det i alla fall.

Nu ska jag gå o vila lite. Jag är heeelt slut.

Nytt inlägg igen.

Det var väl på tiden. Jag sitter här i Johans kök o väntar på att tvätten ska torka så att jag kan få sätta tillbaka klädseln på soffan. Jag antar att jag kan säga att jag sitter i mitt kök nu men eftersom jag fortfarande har den andra lägenheten kvar o mina grejjer där så känna det inte riktigt som om det är rätt. Den i Gbg är iofs heller inte mitt. Men snart, snart så kommer jag få något som är mitt. Där jag bor. Där jag kan känna mig hemma o vara trygg. Självklart tillsammans med min underbara pojkvän Johan. Men jag kommer att få höra hemma någonstans.

Annars är det ett jävla jagandes på katter som ska leka verja natt när vi ska lägga oss. Spike den lymeln har bestämt sig för att hoppa upp o klösa runt alla dörrkarmar han kommer åt. Vilket förstör!!! Jäkla kattskrälle! När han gör det blir Festis arg o hoppar på honom o sen är de igång. Festis å andra sidan, sätter klorna i soffan hela tiden så jag o Johan titt som tätt flyger upp, ut i vardagsrummet för att skälla på honom. Halvt sovande o trötta som fan!
Det här med katter är inte lätt! Det blir dock lugnare med bara en katt. Det vet jag ju:) Så under tiden får de väl roa sig bäst de vill.

Jag trodde föresten att jag hade fått ringorm eftersom det såg ut som det. Döm själva

Jag börjar ändå tvivla på att det är det. Det visar väl sig. Jag har haft det i 1-2 veckor nu. Det har inte förändrats till varesig det bättre eller sämre.

I helgen var jag o Johan o åt middag/buffé på Kinnekulle med Johans farfar Tage. En mycket intressant man som har mycket att berätta om Lidköping o Kinnekulle.
Johan o jag har pratat lite om var vi ska bo i framtiden o han har föreslagit just Kinnekulle. Efter lördagens utflykt är jag rätt så övertygad om att det nog blir bäst att bo där. Billigt som fan och nog bland de vackraste o rikaste miljöerna jag sett i Sverige. Det har vatten, berg, skog, vinter med skidbacke o sommar med bad o mycket sol.
Låter inte det som en dröm!?
So what om jag inte flyttar tillbaka till Sörmland! Detta är vackrare och billigare. Vilket innebär att vi kommer ha mer pengar över, få ett rikare liv o kunna göra mer. De gamla vännerna kommer att finnas kvar om de är riktiga vänner o jag kommer skaffa nya vänner. O vill jag åka hem, kommer jag ha råd med det.

Här är lite bilder från utflykten (klicka på bildern för att göra den större)

Johans farfars gamla stenhuggeri ligger vackert belägen vid sjön Vänern.

Hej hopp!