Såg på youtube...

..ett litet klipp från Sveriges nationalfirande. Av Nationaldemokrater i Södertälje. Det såg fint och patriotiskt ut. Vilket jag tycker att det ska vara när man firar sin Nationaldag.

Jag har bott i Södertälje tills jag var 22 år och jag förstår till 100% varför man blir Nationaldemokrat när man bor där. Fan...jag hade kanske oxå varit det om jag bott kvar. För jag har råkat ut för "dem". Och faaan vad det bygger upp ett hat mot "dem" när de provocerar en.

Alla som kommer från Södertälje vet vad jag pratar om. Det är som en outtalad regel. Man hatar inte alla invandrare men de flesta jag känner känner såhär:

-Jasså de där jävla idioterna kommer här och tror att de har rätt att bara ta allt ifrån oss. Allt vårt, tar de. Och får de inte...så tar de det med våld. De skyr inga medel för att få det de vill ha.
Va? Om ALLA är sånna? Nä det finns ju en o annan som är ok, faktiskt jävligt schyst faktiskt. Men de flesta är ena jävla idioter alltså!


Så tyckte jag med och det var för att jag är född och uppvuxen där. Jag har sett hur "mitt Södertälje" har förändrats. Jag är så pass gammal att jag kommer ihåg hur det var innan. Innan "alla" kom och förstörde vår fina stad.

Säger jag att jag kommer från Södertälje nu så vet ALLA vad jag pratar om.
-Hej vart kommer du ifrån?
-Södertälje, du då?
-Södertälje jasså...oj fan. Mycket....eh...vad heter det...är det Turkar eller? De typ äger stan eller? Mycket kriminalitet.
Och jag skäms...för att jag kommer därifrån. Det ska inte vara så.

Nu...när jag flyttat, förstår jag att det inte är alla invandrarna i Södertälje som är problemet. Det är en viss del av invandrarna i Södertälje och andra invandrartäta områden som är idioter. Som missbrukar makt, förstör och misshandlar, våldtar och håller på med mafiametoder. DE borde få sota för det de gör. Inte Invandrare som grupp. Det är inte ALLA invandrare som är onda!

Många säger att det är regeringens fel att det blivit såhär. Att alla placerades ut på samma ställen och att det inte fanns jobb eller utbildning för alla. De hade ingenting att göra så det gjorde någonting.

Tänk själv om vi var tvugna att fly...eller bara ville flytta till någon som var bättra än det vi redan hade?
Så fanns det ett par platser i landet vi kom till, som hade Svenska skolor, seder, kyrkor, och om större delen av staden ägdes och sköttes av svenskar...Klart som fan att vi hade velat bo där!!!
Som hemma fast med bättre förutsättningar.

Något jag absolut aldrig skulle kunnat tänka mig, när jag bodde i Södertälje, var att ha en invandrare som pojkvän. För Invandrare var idioter. Och var just denna killen inte en idiot så kunde du ge dig fan på att hans pappa, morbror, bror eller annan släkting eller kompisar var det. Det ville jag inte involvera mig i.

Nu ser mitt liv anorlunda ut...sen jag flyttade från Södertälje.
Jag älskar mitt land och min pojkvän som jag älskar lika mycket är asiat vars föräldrar är invandrare i Sverige. De är inte som de idioter jag träffade i Södertälje. Nationaldemokraterna tror på kärnfamiljen och renrasiga familjer. Att man inte ska blanda.
Jag hoppas på en familj där vi får vara lyckliga, friska och fria...Inte "renrasiga". Det blir man inte lycklig av!
ND och många fler som inte vill vara ND men som ändå delar många av deras åsikter...måste förstå att det handlar om mäniskors som personer...inte ras eller ursprung som ställer till oreda i samhället.

Jag vet inte vad jag vill ha sagt med allt detta...jag ville nog bara skriva om det. Jag kanske längtar hem till Södertälje. Som det en gång var. Södertälje finns alltid i mitt hjärta. Men inte det Södertälje som det ser ut nu. Utan min barndoms Södertälje. Innan det förstördes av tiden.
När jag gick omkring på Domus, när mamma handlade grönsaker där.När det var vatten i fontänen utanför. När man åt på Åhlens restaurang på övervåningen efter man hade vart på stan o handlat. När jag gick till Simhallen på plask-och-lek. När simträningen flyttades till Granpark mitt i kallasta vinterna för att de skulle bygga om till Sydpoolen. När man kunde koppla av på Mälarbadet. Åka skidor i Ragnhildsborgsbacken. När vi varje vinter åkte skridskor på Måsnan. När vi byggra kojjor i Brunnsängsskogen innan de byggde Ritorp. Pulkabacken......

Välkommen till Tokyo.

Nu är vi framme i Tokyo. Jag, Philip, Robin och Patrick.

Flygresan gick bra men irriterande många säkerhetskontroller. Till sist var vi framme!!!

Vi anlände till Tokyo vid typ halv nio i morse, lokal tid. Här ligger vi 8 timmar före er. VI fick åka tåg i typ en timma från flygplatsen till Asakusa där vårt Hostel ligger. Det visade sig vara ett litet trevligt ställe. Vi bor trångt men gemytligt.

Klockan är nu halv sex på kvällen och vi har nyss kommit hem från att ha gått en sväng på Asakusa centrum(?). Det är någon rätt så stor marknad med massa trash. Där gick vi runt och bland annat åt lite. Vi fick gigantiska skålar med soppa...de smakade väl sådär.

Vi vet inte än hur morgondagen, Julafton, blir men det får vi se.
Vi kommer att leta efter telefonkort oxå så jag kanske kan ringa hem till mamma.

Så tills nästa gång...haj. Vilket betyder Ja på Japanska:-D