Att klappa lejon.

Philip är o snörar med resten av syjuntan.

Själv har jag kollat på Varulvkaninens hämd. Den var dålig. Fattar inte hur den kunde slå Tim Burtons Corpse bride i Oscarsgalan för bästa animerade.

Ju mer jag sitter ensam och funderar desto osäkrare blir jag på mig själv. Det är rätt jobbigt. Jag påverkas av allt som hänt mig tidigare under mitt liv för det är ju på grund av det jag är som jag är idag. Dvs en rätt trasig själ egentligen. Det värsta med att ha blivit sårad tidigare i sitt liv är ju att allt ont som inträffat mig är jag ju NU beredd på.
Jag är fördomsfull. Jo visst det är jag. Men tänk er själva...förhoppningsvis är även du fördomsfull.
Om du tog modet till dig för att göra något, där du visste att det finns en möjlighet att du blir sårad. Du vågar göra detta och vad händer...? Du BLIR sårad. Skulle du då göra om samma sak om du fick tillfälligheten igen?

Vi kan göra det enkelt...istället för kärlek och relationer som ni säkert tänker på så säger jag så här istället.

Du har ett gigantiskt lejon framför dig. Lejon. Farliga. Skulle kunna skada dig ordentligt. Men det ser ju faktiskt ut som en katt, bara i större format. Kanske inte så farligt. Vågar man klappa?
Du går fram till lejonet...sakta, sakta. Försiktigt sträcker du ut handen...kanske hukar dig ner för att visa lejonet att du inte är farlig så att den inte ska attackera, du nuddar försiktigt och TITTA! Du klappar faktiskt lejonet!!! Herre gud!!! Vad var jag rädd för säger du och slappnar av. Vänder bort blicken för att kolla på de andra som inte vågade göra som du. Ropar lite till kaxigt dem Det var ju inte så farligt! Sen BAM!!!!!!!!!!!!!!!

Lejonet klipper till med tassen och djurskötarna och sjukvårdare får rycka in och du klarar dig därifrån med rivsår, ett blåslager ego och du är självklart mycket chockad. Detta akulle ju inte hända!!!
Med tiden försvinner revorna men de lämnar kvar rätt så fula ärr...
En dag hamnar du framför ett gigantiskt lejon. Inte samma lejon som förra gången. Lejon. Farliga. Skulle kunna skada dig ordentligt. Men det ser ju faktiskt ut som en katt, bara i större format. Kanske inte så farligt. Skulle du försöka klappa lejonet igen?

Tänk på den du