Sjukt va?!

Japp så är det. Jag är sjuk.
Jag tror att det är Svininluensan men jag är inte säker. Har inte dålig mage eller huvudvärk. Inte så hög feber heller. Det ligger och snurrar runt 30,2-37,5. Med alvedon, skall tilläggas. Det skall ocå tilläggas att jag vanligtvis är väldigt lågtempad. 35,8-36,2 är min vanliga temp. Det är nog bara en vanlig förkyldnind.

Det värsta är att jag inte kan prata, eller sjunga:( vilket är min enda sysselsättning när jag är sjuk. Finns inte så mycket annat att göra. Men jag kan inte ens ringa o prata med folk.  Jag hörs knapt. Jag pratade på jobbet igår och det skulle jag inte gjort. Jag hade så ont i halsen efteråt. Det kändes som skärsår i halsen.

Nu tänker ni nog så här...varför var Elin på jobbet igår om hon är sjuk?
Jo det är så att Elin är inte så pass sjuk att hon inte kan röra sig eller utföra sitt arbete. Elin är väldigt envis och jobbar ändå. Pengar finns det inte gott om denna månaden och för att kunna överleva finns det inget annat alternativ. Då är jag helt enkelt jobba på idag oxå och vila imorn när jag är ledig.
Rekomenderar ingen att komma o äta hos mig på restaurangen dock. Hehe. Nä det är ingen fara. Bakterier försvninner vid 86 grader och allt vi serverar friterat, haha. Så ni kan vara lugna. Sen bjuder jobbet så snällt på Cocillana -Etyfin (hostmedicin med morfin i) Så jag hostar inte. Jag har nässprej, så jag snörvlar inte. Jag tar alvedon och Diklofenack så jag har inte feber eller ont. Så jag kan jobba idag med. Sen ska det blir så sköt att vila!!!!

Kram på er alla. Och hoppas att ni inte är sjuka.

En gammal dagbok hittad...

Den är min. Den gamla dagboken. Hittade den bland alla mina grejjer jag plockar upp nu från källaren till min nya lägnehet.
Har läst igenom den nu. Konstigt nog handlar det bara om killar. Haha!
Vänner och killar hit o dit.

Jag har funderat på att lägga ner min blogg nu. Jag har raderat en massa gamla inlägg...Det är faktiskt så att jag skrivit blogg i nästan 3 ½ år nu. Jag har i snitt ca 15 läsare om dagen vilket jag tycker är jättekul!
Men egentligen...mitt liv är ju inte speciellt kul.

Om över 10 st protesterar över detta så kan jag fortsätta skriva...men jag antar att ni oxå har roltogare saker för er än att läsa om att jag nu är lycklig med världens bästa Johan och bor i Gbg o jobbar.

Så...ska jag fortsätta skriva blogg?

Kram / ELin